Nieuws

Nieuwsupdate 10 juni:
Voor het leukste vaderdagcadeau, ga je naar Ka&Ko

Vaderdag staat voor de deur. Kom snel langs voor een leuk pakketje, iets lekkers of bijvoorbeeld heerlijke Janzen producten. Wil je iets origineels? Ka&Ko beschikt over een lasergraveermachine waarmee wij unieke gepersonaliseerde (borrel)planken kunnen maken. Een persoonlijk cadeau voor de Heit die het verdiend.

Meer weten? Stuur een mailtje naar info@moaiseldsum.nl, bel even of kom langs bij Ka&Ko. 

Nieuwsupdate 27 mei:
Lasergraveren in hout

Ka&Ko beschikt over een lasergraveermachine waarmee wij unieke gepersonaliseerde (borrel)planken kunnen maken. Een persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld: een verjaardag, trouwen of geboorte. Ook uitermate geschikt voor relatiegeschenken. Want naast een tekst kun je ook een logo van je bedrijf laten graveren. Een complete afbeelding behoort tot de mogelijkheden. Bij Ka&Ko hebben we een ruimte keuze aan planken.

Meer weten? Stuur een mailtje naar info@moaiseldsum.nl, bel even of kom langs bij Ka&Ko. 

Nieuwsupdate 13 mei:
Leegverkoop kleding

Ka&Ko stopt met de verkoop van kleding. Bijvoorbeeld kleding van Zusss met maarliefst 70% korting! Kom deze week nog snel je koopje scoren. 

Nieuwsupdate 13 mei:
Omtoffel aaien te keap

Sinds kort verkoopt Ka&Ko heerlijke scharreleieren. Deze eieren worden geraapt op Zorgboerderij Moai Seldsum. Wanneer je deze eieren hebt geproefd, dan ben je verkocht. Er zijn dozen van zes en tien stuks.

De opbrengst van deze verkoop komt ten goede aan Stichting Moai Seldsum.

Nieuwsupdate 25 april:

De winkel is verbouwd! We zijn gestopt met de verkoop van kleding en de artikelen van het merk Zusss en hebben nu een groot assortiment met kunstbloemen erbij en geurolielampen van Asleigh & Burwood en heel veel nieuwe ledkaarsen. Kom je snel langs?